Wederom een zeer geslaagd MHF seminar


‘Orderverzamelen; Mens of Machine’

Wij willen iedereen hartelijk danken voor zijn of haar bezoek aan dit seminar. Het was wederom een zeer geslaagde dag. Onderstaand is het thema van dit seminar nog terug te lezen en zijn er links te vinden naar de brochure, deelnemerslijst en presentaties.

Onderwerp

Orderverzamelen is één van de belangrijkste activiteiten in magazijnen. Het is verantwoordelijk voor een groot deel van de operationele kosten en is de plaats waar het verschil gemaakt kan worden in snelle en adequate response naar klanten.

Er vinden veel veranderingen plaats op het gebied van orderverzamelen en belangrijke keuzes moeten gemaakt of heroverwogen worden: conventioneel, met voice of light, meer mechanisering of zelfs automatisering? Hoe om te gaan met de gevraagde volumeflexibiliteit: meer mensen met 0-uur contracten? Waar moeten de mensen vandaan komen die nog willen orderverzamelen in het magazijn? Hoe om te gaan met ouder wordende werknemers? Hoe kunnen automatische systemen gekoppeld worden met meer manuele systemen?

Kortom vragen te over en daarmee uitdagingen voor onderzoek. Op dit Material Handling Forum seminar zal opnieuw aandacht geschonken worden aan het thema orderverzamelen en zal een aantal van deze vragen aan bod komen.

  • Brochure
  • Deelnemerslijst
  • <link research centres material-handling-forum material-handling-events mhf-seminars material-handling-seminar-20-june-2013 presentations>Presentaties